• Leu / EUR4.7205
  • Leu / GBP5.2885
  • Leu / USD4.1484
ZF 24

Wargha Enayati, Healthcare Business Inovator, Fondator al Reţelei Private de Sănătate Regina Maria : Cred că disciplina în afaceri este foarte importantă; când ai o afacere, ai o responsabilitate

Wargha Enayati, Healthcare Business Inovator, Fondator al Reţelei Private de Sănătate Regina Maria : Cred că disciplina în afaceri este foarte importantă; când ai o afacere, ai o responsabilitate

Autor: Roxana Rosu

7 iun 2017 277

Cred că disciplina în afaceri este foarte importantă, e nevoie de muncă non-stop, pentru că atunci când ai o afacere, ai o responsabilitate, ştii că firma e pe umerii tăi, dincolo de ce delegi, a spus Wargha Enayati, Healthcare Business Inovator, Fondator al Reţelei Private de Sănătate Regina Maria,la conferinţa „The Value of Second Chances: poveşti antreprenoriale şi soluţii pentru companii în dificultate”, organizată de CITR Group şi Ziarul Financiar

”Au fost perioade când a trebuit să dăm afară peste 100 de oameni, după 2010. Trebuia să spun la revedere unor oameni cu care lucrasem ani de zile. E foarte greu să faci acest lucru, dar nu poţi să dai această responsabilitate altcuiva”.

Alte declaraţii:

E o senzaţie foarte frumoasă când afacerea ta se descurcă singură, a crescut. Apoi te gândeşti că poate puteai să o duci pe alt drum, spre altă direcţie. Dar per total, e frumos să faci acest pas.

Am avut nopţi nedormite, perioade când afacerea era să dispară, avea probleme financiare, când ne spuneam că asta e sfârşitul. Dar am trecut peste.

Dacă nu ai încrederea în tine, că eşti un om bun, nu poţi avea încredere nici în alţii. În perioade dificile trebuie să ştii să pui priorităţi, dar să continui să ajuţi.

Tehnologia disruptivă este o ameninţare pentru multe businessuri. M-am gândit unde nu va intra această tehnologie şi următorul meu proiect este un campus pentru vârstnici. TOţi ajungem acolo, indiferent de tehnologie. 

Cum creştem economia de second chance? Lucrez de 2 ani la un plan urbanistic zonal, nepermis de lung. Sper ca luna viitoare să finalizez.

Dacă am lăsa fiscalitatea neschimată patru ani,ar fi de mare ajutor pentru economie.

Inovaţia e foarte mare în România, partea spirituală a românilor la fel. Această combinaţie e mult mai mare decât în Vest. Avem gene ciudate, care ne ajută mult mai mult decât credem. 

Principalele valute BNR - luni, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7205
Diferență: -0,0593
Ieri: 4.7223
Azi: 4.1484
Diferență: -0,7441
Ieri: 4.1455
Azi: 5.2885
Diferență: -0,0812
Ieri: 5.2846
Azi: 4.2506
Diferență: -0,0376
Ieri: 4.2507