ZF 24

Wim Bosman - Accent pe logistică

Wim Bosman - Accent pe logistică

Autor: Bogdan Alecu

08.05.2014, 20:13 187
Profitul în industria transporturilor este realizat atunci când compania îşi diversi­fică portofoliul de activitate şi îi oferă clien­tului cât mai multe servicii.
 
„Odată ce am realizat investiţia de 8 mil. euro în centrul industrial din Ploieşti am intrat într-o nouă categorie şi am devenit operator logistic, cu toate că în piaţă suntem percepuţi ca transportatori. Acum suntem pregătiţi în a oferi soluţii complexe clienţilor“, a spus Emil Ion, managing director al Wim Bosman România.
 
Potrivit directorului companiei, în 2005 Wim Bosman a achiziţionat 85.000 mp în parcul industrial Ploieşti. „Noi con­siderăm Ploieştiul centru gravitaţio­nal pentru reţeaua de distribuţie la nivel naţional. Aici îşi au depozite retaileri mari precum Kaufland, Lidl, Profi sau Billa“, a spus Emil Ion. El a subliniat că decizia a fost adoptată în contextul în care Ploieştiul se află la o distanţă rezonabilă de aero­por­tul Otopeni, iar toate zonele din jurul Capita­lei sunt deja foarte aglo­merate. În plus, România are mai mult de 50 de par­curi industriale la nivel naţional, dintre care 12 sunt în Prahova, în care s-au investit peste 500 de milioane de euro şi sunt respon­sabile pentru 14.000 de locuri de muncă.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO