ZF 24

Wipro Technologies angajeaza pana la 350 de oameni in Bucuresti, anul acesta

24.03.2009, 11:02 76

Filiala locala a Wipro Technologies, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii BPO din India, va angaja pana la sfarsitul acestui an aproximativ 350 de oameni in centrul din Bucuresti, a declarat Santosh Karagada, general manager &Head of Talent Engagement &Development pentru Euroap si Africa al companiei.

"Trebuie sa investim in trainingul managerilor astfel incat ei sa fie pregatiti sa gestioneze situatia echipelor lor in noul context economic", a spus Karagada la conferinta "Cum schimba criza piata muncii?", organizata de ZF, in parteneriat cu Accor Services, Ascendis, Asebuss si Codecs.

In prezent compania are aproximativ 250 de angajati in Romania. Procesele de BPO (Business Process Outsorcing) se refera la externalizarea acelor activitati care nu au functie de baza in companii. Pe piata locala mai activeaza indienii de la Genpact , americanii de Accenture si Tech Team, CGS.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO