ZF 24

Wizz Air lansează un nou zbor din România

Wizz Air lansează un nou zbor din România

Autor: Mădălina Dediu Panaete

23.03.2015, 13:14 5571

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost, va opera începând cu 15 iunie zboruri, de două ori pe săptămână, de la Constanţa spre Londra, conform unui anunţ al companiei.

Odată cu acest nou zbor Wizz Air ajunge la operaţiuni care însumează în România 96 de rute de la 9 aeroporturi, către 16 ţări.

„Prin intermediul noii rute de la Constanţa ne propunem să impulsionăm turismul, relaţiile de afaceri şi să permitem călătorii către frumoasa coastă românească de la Marea Neagră. Totodată, clienţii noştri români au la dispoziţie o nouă conexiune la capitala Marii Britanii. Zborurile vor fi operate în zilele de luni şi de vineri”, a declarat Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt al Wizz Air. Preţul unui bilet începe de la 129 de lei. 

În România, Wizz Air operează zboruri de pe aeroporturile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Timişoara, Arad, Iaşi, Craiova şi Sibiu. Wizz Air este compania aeriană care a avut cea mai accelerată dezvoltare pe piaţa locală, devenind liderul pieţei după numărul de pasageri (3,2 milioane de pasageri transportanţi în 2013).

Wizz Air operează o flotă totală de 55 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, pe 360 de rute care asigură legătura între 110 destinaţii din 37 de ţări.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO