ZF 24

World Trade Center din Bucureşti, venituri operaţionale mai mari cu 38% în iulie

World Trade Center din Bucureşti, venituri operaţionale...

Autor: Mirabela Tiron

09.09.2013, 00:05 202
Complexul World Trade Center Bucureşti (WTCB), aflat în insolvenţă din 2011, a obţinut venituri operaţionale de circa 837.000 de euro în iulie anul acesta, în creştere cu 38% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit oficialilor companiei. Complexul a avut un profit de 160.000 de euro faţă de pierderi de 22.000 de euro în aceeaşi perioadă a anului trecut. Reprezentanţii companiei nu au dorit să ofere datele financiare şi pentru primul semestru al anului.
 
„Obiectivul meu este acela de a creşte rentabilitatea companiei“, a spus Cristina Chiriac, directorul general al World Trade Center Bucureşti. Cristina Chiriac, un fost vice­preşedinte al Autorităţii de Valorificare a Activelor Sta­tului (AVAS), a fost numită în iulie la conducerea complexului, în locul lui Mircea Ursache. Printre acţionarii World Trade Center se numără Primăria Bucureşti, Fondul Proprietatea, Bouygues Batiment, Tarom, Camera de Comerţ a României.
 
În 2011, Mircea Ursache a cerut intrarea în insolvenţă a firmei pe care o conduce, complexul World Trade Center Bucureşti, pentru „a o pune la adăpost“ de o executare silită pentru o datorie mai veche de 40 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO