ZF 24

X-Trade Brokers: Comertul si creditele de consum vor anunta sfarsitul crizei

08.03.2010, 17:41 20

Reprezentantii casei de brokeraj X-Trade Broker sunt de parereca finalul crizei financiare va fi anuntat de evolutia comertuluisi de cea a creditelor de consum.

"Evolutiile comertului si creditelor de consum in lunile martiesi aprilie vor fi primii indicatorii care vor arata destul de clarcat de aproape este sfarsitul crizei pentru unele tari si,respectiv, cat de alert va fi ritmul de redresare in cazul statelorcare au trecut deja de recesiune. Vanzarile cu amanuntul sicreditele de consum sunt semnale relevante intrucat reflecta sauinglobeaza o serie de alti indicatori, intre care increderea instabilitatea locurilor de munca, puterea de cumparare. In lunilemartie si aprilie vor disparea alti factori conjuncturali- deexemplu iarna foarte grea din SUA si Europa, care a afectatsuplimentar economiile respective, a ingreunat consumul ", spuneVictor Safta, directorul sucursalei din Romania a societatii debrokeraj X-Trade Brokers.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO