ZF 24

Youni, startup edtech fondat de antreprenorul Andrei Nicolae, a deschis birouri în Kazahstan şi Uzbekistan şi are în plan intrarea pe piaţa din Polonia şi Ungaria

Youni, startup edtech fondat de antreprenorul Andrei...

Autor: Roxana Rosu

24.05.2023, 12:19 181

Youni, startup edtech fondat în 2017 de antreprenorul Andrei Nicolae, şi-a extins prezenţa în Asia Centrală prin două noi birouri în Kazahstan şi Uzbekistan şi are în plan deschiderea unor birouri în Polonia şi Ungaria până la finele anului.

Youni dezvoltă o platformă care oferă consultanţă elevilor care vor să studieze la universităţi din străinătate. Firma are o echipă formată din 24 de consultanţi în educaţie, dezvoltatori specialişti în marketing şi experţi în dezvoltarea de business la nível internaţional.

Extinderea în cele două state din Asia Centrală a presupus investiţii în valoare de 80.000 euro, majoritatea fondurilor fiind alocate către operaţional, HR şi marketing.

"Am ales să ne extindem operaţiunile în cele două state foste sovietice pentru că am observat un număr semnificativ de elevi şi studenţi cu aspiraţii internaţionale, dar care se confruntă cu bariere informative şi de proces.  În acelaşi timp, există şi un interes sporit din aceste ţări pentru studiul în România. Pentru a deschide aceste pieţe, căutăm să angajăm vorbitori de limbă rusă care locuiesc în România şi care să ne ajute să oferim serviciile noastre într-un mod eficient şi cultural relevant. Totodată suntem în căutarea unor profesori specializaţi în examenele standard internaţionale (SAT, IELTS, TOEFL, AP, IB, A-Levels). Acest demers vine ca o extindere a viziunii Youni de a facilita accesul la educaţie de calitate pentru toţi tinerii şi, de asemenea, diversifică pieţele noastre de operare, întăreşte portofoliul de ţări-destinaţie şi creşte potenţialul nostru de a ajuta şi mai mulţi studenţi", a declarat Ştefan Ţăpescu, COO şi co-fondator Youni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO