ZF 24

ZebraPay: Vom ajunge la 40.000 de amenzi de circulaţie colectate până la sfârşitul anului

Autor: Cătălina Butan

12.10.2014, 21:00 621
Compania ZebraPay, care deţine peste 900 de terminale de plăţi electronice în Ro­mâ­nia, a introdus recent un serviciu de co­lec­ta­re de amenzi de circulaţie şi îşi propune să strângă 40.000 de amenzi până la sfârşitul anului.
 
„Credem că vom ajunge la 40.000 de amenzi colectate până la sfârşitul anului. Media amenzii este estimată statistic la 200 de lei. Plătitorul are zero comision. Co­mi­sionul este plătit pentru serviciul de colectare de direcţia de taxe şi impozite locale“, a spus Adrian Badea, CEO al ZebraPay, la ZF Live.
 
Managerul a precizat însă că în cazul plăţilor în numele terţilor comisioanele percepute sunt sub 1%. Pentru alte servicii fur­nizate de terminalele ZebraPay comisio­a­nele ajung la 4%. Compania a încheiat un par­teneriat cu Direcţia de Impozit şi Taxe Locale Giurgiu. Acesta nu este însă singurul par­teneriat pe care ZebraPay îl are cu statul.  CFR Călători vinde încă de anul trecut bilete de tren prin terminalele ZebraPay.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO