ZF 24

ZF 15 minute cu un antreprenor. Mircea Todoran, cofondator al Mirdatod Prod, care deţine brandul Telemea de Ibăneşti: Românii întorşi din străinătate vor să rămână acasă, să lucreze pentru companiile româneşti. Cel puţin 50 de persoane şi-au exprimat intenţia de a lucra la noi în companie

Autor: Florentina Niţu

21.04.2020, 16:50 276

„Este mare nevoie ca industria alimentară românească să se dezvolte, pentru că mergi în supermarket şi vezi o multitudine de produse pe raft care nu sunt produse în România“.

Statul ar trebui să se implice mai mult în procesarea materiilor prime agricole, să finanţeze construcţia spaţiilor de depozitare şi de producţie, mai ales că în contextul pandemiei de COVID-19 mulţi români s-au întors din străinătate şi o mare parte îşi doresc să rămână în România, astfel că forţa de muncă n-ar mai fi o povocare pentru antreprenori, iar industria alimentară are potenţial de creştere, consideră Mircea Todoran, cofondator al brandului Telemea de Ibăneşti.

„E mare nevoie ca industria alimentară românească să se dezvolte, pentru că mergi în supermarket şi vezi o multitudine de produse pe raft care nu sunt produse în România, iar materia primă pleacă din România. În cazul lactatelor, e plină piaţa de produse din exteriorul ţării, de ce oare? Noi nu ştim, nu vrem sau e interesul cuiva să nu avem produse alimentare româneşti pe rafturile din România?“, a spus Mircea Todoran în cadrul emisiunii ZF 15 minute cu un antreprenor: Cum facem ca economia să funcţioneze în continuare?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO