ZF 24

ZF Live. Ştefan Fusea, preşedintele Camerei de Comerţ Brăila: Sunt firme care de luna viitoare se vor închide, 50% din companiile din HoReCa nu vor mai rezista 2-3 luni în această situaţie

Ştefan Fusea, preşedintele Camerei de Comerţ Brăila şi preşedintele Titan Group Brăila

Ştefan Fusea, preşedintele Camerei de Comerţ Brăila şi preşedintele Titan Group Brăila

Autor: Miruna Diaconu

27.04.2020, 18:30 342

Măsurile guvernamentale care au fost luate pentru a veni în sprijinul mediului de afaceri sunt insuficiente pentru a ajuta cu adevărat companiile care se află în dificultate.

Multe companii din industria de HoReCa, un sector puternic afectat de criza actuală, nu vor avea nicio şansă de supravieţuire în perioada urmă­toare, deoarece dificultăţile de capital le vor duce în situaţia în care nu vor mai avea de ales decât să închidă. Circa jumătate dintre companiile care fac parte din industria HoReCa nu vor mai rezista încă două luni în situaţia de acum şi vor fi nevoite să închidă, spune Ştefan Fusea, preşedintele Camerei de Co­merţ Brăila şi preşedintele Titan Group Brăila, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Avem resursele de a rezista o pe­rioadă de timp, dar nu la infinit. Sunt firme care de luna viitoare o să se închidă, eu cred că 50% dintre firmele din HoReCa nu vor mai rezista 2-3 luni în această situaţie, dacă se va mai con­tinua şi sigur se va mai continua“, spune pre­şedintele Camerei de Comerţ Brăila.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO