ZF 24

Ziarul de Bacau: Agricola investeste in abatorizare, cresterea porcilor si in premixuri

14.11.2007, 11:43 54

Cel mai mare producator de carne si preparate din carne de pasare, Agricola Bacau, va finaliza, in luna martie a anului viitor, o investitie de sapte milioane de euro pentru extinderea capacitatii de abatorizare si intentioneaza sa aloce alte doua milioane de euro pentru construirea unei ferme de porci, conform Ziarului de Bacau.

"Societatea - aprecia preseduintele acesteia, Gheorghe Antochi - este un permanent santier. Avem peste tot lucrari in curs de finalizare. Tot la inceputul anului urmator, conform grafiucului initial, va fi gata si fabrica de premixuri de la Brad, iar proiectul este rodul strategiei de dezvoltare a companiei Evialis in Romania". Investitia romano-franceza valorifica o parte dintre activele fermei de crestere a pasarilor si iepurilor din satul Brad (comuna Beresti-Bistrita) si are un capital de doua milioane de euro, din care 51% revine grupului Evialis, prin Guyomarc'h Romania, iar 49% societatii Agricola Bacau.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO