ZF 24

ZIARUL FINANCIAR a premiat oamenii care au schimbat Romania - Galerie foto si video; vedeti cele mai interesante poze de la Gala

Gala ZF a premiat oamenii care au schimbat Romania
21.11.2008, 09:29 140

Peste 600 de oameni de afaceri, manageri, inalti oficiali ai institutiilor statului au participat joi seara la hotelul Marriott din Bucuresti, la gala Ziarului Financiar de aniversare a zece ani de la lansarea ziarului, caracterizat de invitati ca fiind un reper pentru mediul de afaceri. (Galerie Foto)

Joi, in cadrul Galei ZF 10 ani, Ziarul Financiar a acordat 10 premii speciale oamenilor, brandurilor si companiilor care au marcat economia din ultimii zece ani. Cu aceasta ocazie, Ziarul Financiar a lansat si cea de-a treia editie a catalogului "Top 100 cele mai valoroase companii din Romania".

Printre premianti s-au numarat: PRO TV - cel mai puternic brand media din Romania, Ion Tiriac - cel mai cunoscut om de afaceri roman, Dinu Patriciu - cea mai mare tranzactie privata realizata de un roman, a Rompetrol catre KazMunaiGaz, Florin Talpes - omul care a crezut in talentul romanesc din IT si care a dezvoltat cel mai cunoscut brand local de soft, Academia de Studii Economice - institutia care a dat economiei cei mai multi executivi, Automobile Dacia Pitesti - cel mai mare succes industrial al Romaniei, automobilul Logan, Lisa Draxlmaier - cel mai mare angajator din Romania, care a pornit cu o investitie de la zero după 1990.

De asemenea, au fost acordate premii primelor cinci companii prezente in catalogul realizat de Ziarul Financiar. Astfel, pe locul 1 se situeaza Petrom, companie urmata in top de Orange, Vodafone, Romgaz şi Hidroelectrica.

Cu ocazia Galei, Sorin Paslaru, redactor-sef al ZF, a urat "La multi ani" cotidianului, precizand ca Ziarul Financiar este un "reper al ultimilor 10 ani in presa romanească si speram ca si in economia României".

Prima ediţie a Ziarului Financiar a apărut pe 16 noiembrie 1998 şi, timp de 10 ani, publicaţia a descris cele mai importante evenimente pentru mediul de afaceri.

Ziarul Financiar a ajuns la peste 200.000 de cititori pe editie, dintre care mai mult de jumatate sunt manageri de top. ZF este cel mai complex produs business media din Romania, cu un portofoliu de cinci cataloage anuale ("Top 100 cele mai valoroase companii din România", "Anuarul de business al Romaniei", "ZF IMM - 100 de afaceri de la zero", "Top Tranzactii ZF", "ZF Who`s Who in business Romania"), doua suplimente bianuale ("ZF Chronos" şi "Go4it!"), suplimentul lunar BUSINESS Construct şi patru suplimente săptamanale ("ZF Profesii", "ZF Proprietati", "ZF Dupa Afaceri", "Ziarul de Duminica").

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO