ZF Deschiderea de astăzi

ZF Deschiderea de astăzi. BRK Financial Group lucrează la listarea a două companii, una care furnizează soluţii în domeniul agricol şi una din domeniul asigurărilor. Răzvan Raţ, deputy CEO: Există interes pentru finanţare

29.08.2022, 07:00 Autor: Tibi Oprea

Cele două plasamente private vor avea loc cel mai probabil în septembrie şi octombrie.

Răzvan Raţ, director general adjunct al BRK Financial Group, singurul broker listat la bursa românească, spune că în momentul de faţă se află în discuţii avansate cu două companii pentru derularea unor plasamente private de acţiuni, care vor avea loc cel mai probabil în lunile septembrie şi octombrie. O companie furniează soluţii integrate în domeniul agricol, iar cealaltă activează în domeniul asigurărilor.

„Există interes pentru finanţare. Dacă ne uităm la primele şase luni la bursă, ca număr al listărilor stăm foarte bine. Dacă ne uităm comparativ cu anul trecut, atunci am avut şi listări cu valori mai mari. Numărul companiilor care sunt interesate să vină la Bursă este în continuare mare, ceea ce este un lucru foarte bune în actualul context de piaţă. Sunt companii care vor să atragă finanţare, dar sunt interesate în acelaşi timp şi de vizibilitatea pe care le-o oferă Bursa, prezenţa în media“, spune Răzvan Raţ în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de astăzi, ediţia din 26 august 2022.

 


BVB Arena este programul Bursei de Valori București creat pentru a descoperi și promova companiile antreprenoriale românești de succes. Proiectul dedicat antreprenorilor români, a fost lansat în 2017 și în cele 6 ediții a strâns peste 1.200 de companii nominalizate în program și 20 de companii semifinaliste și finaliste care au folosit instrumentele puse la dispoziție de BVB. Valoarea totală a celor 37 de runde de finanțare de acțiuni și emisiuni de obligațiuni la BVB derulate de cele 20 de companii a depășit suma de 236 milioane de euro.

Companiile finaliste din Program au oportunitatea de a interacționa cu alte companii românești de succes și de a beneficia de programul de mentorat care le oferă informații utile despre elaborarea strategiei de business și accesul la capitalul necesar pentru a-și duce compania la nivelul următor. În final, ele vor face parte din BVB Arena și vor primi recunoașterea pe care o merită.

Înscrie-ți compania pe www.bvbarena.ro sau recomandă-ne o afacere locală în care ai încredere. BVB Arena. Antrenăm capitalul românesc.
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea
BVB Banca Transilvania Evergent