ZF Deschiderea de astăzi

ZF Deschiderea de astăzi. BRK Financial Group lucrează la listarea a două companii, una care furnizează soluţii în domeniul agricol şi una din domeniul asigurărilor. Răzvan Raţ, deputy CEO: Există interes pentru finanţare

29.08.2022, 07:00 Autor: Tibi Oprea

Cele două plasamente private vor avea loc cel mai probabil în septembrie şi octombrie.

Răzvan Raţ, director general adjunct al BRK Financial Group, singurul broker listat la bursa românească, spune că în momentul de faţă se află în discuţii avansate cu două companii pentru derularea unor plasamente private de acţiuni, care vor avea loc cel mai probabil în lunile septembrie şi octombrie. O companie furniează soluţii integrate în domeniul agricol, iar cealaltă activează în domeniul asigurărilor.

„Există interes pentru finanţare. Dacă ne uităm la primele şase luni la bursă, ca număr al listărilor stăm foarte bine. Dacă ne uităm comparativ cu anul trecut, atunci am avut şi listări cu valori mai mari. Numărul companiilor care sunt interesate să vină la Bursă este în continuare mare, ceea ce este un lucru foarte bune în actualul context de piaţă. Sunt companii care vor să atragă finanţare, dar sunt interesate în acelaşi timp şi de vizibilitatea pe care le-o oferă Bursa, prezenţa în media“, spune Răzvan Raţ în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de astăzi, ediţia din 26 august 2022.

 


Devino investitor la bursă. Este simplu să investești la Bursa de Valori București. Peste 20 de brokeri îți stau la dispoziție pentru a-ți deschide un cont de tranzacționare. Este primul pas pentru a cumpăra sau vinde acțiuni ale companiilor listate la bursă. Află mai multe pe www.bvb.ro/devinoinvestitor.

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea
BVB Banca Transilvania Evergent