ZF Deschiderea de astăzi

ZF Deschiderea de astăzi la Bursă. Vladimir Ghiţă, CEO al Fort, cea mai recentă listare de acţiuni de la BVB: Dincolo de creştere organică, avem în vedere fuziuni cu alte companii care activează în zona de servicii sau soluţii de securitate cibernetică

22.05.2024, 00:05 Autor: Eduard Ivanovici

♦ Emitentul lucrează inclusiv la dezvoltarea unor sisteme proprii care să utilizeze tehnologii precum inteligenţa artificială ♦ „Ne uităm şi la zona de soluţii pentru a asigura creşterea companiei în 2024-2025-2026“.

Fort (simbol bursier 4RT), pilonul de securitate cibernetică din cadrul grupului de companii de IT Bittnet (BNET), are în vizor să realizeze operaţiuni de tip M&A odată cu listarea de săptămâna trecută pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, spune CEO-ul Vladimir Ghiţă, invitat la ediţia din 21 mai a emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

„Pe lângă creşterea organică, aşteptată să se producă în 2024, în vederea creşterii accelerate încercăm să identificăm posibile parteneriate care să ducă eventual la fuziuni cu alte companii care activează în zona de servicii, specifică Fort, fie zona de furnizare de soluţii de securitate cibernetică“, afirmă CEO-ul.

Societatea – care imple­mentează soluţii şi servicii pentru protejarea activelor digitale în faţa ameninţărilor cibernetice – a debutat la BVB vinerea trecută, după ce a realizat la finele lui 2023 un plasament privat care a evaluat Fort la circa 50 mil. lei.


BVB Arena este programul Bursei de Valori București creat pentru a descoperi și promova companiile antreprenoriale românești de succes. Proiectul dedicat antreprenorilor români, a fost lansat în 2017 și în cele 6 ediții a strâns peste 1.200 de companii nominalizate în program și 20 de companii semifinaliste și finaliste care au folosit instrumentele puse la dispoziție de BVB. Valoarea totală a celor 37 de runde de finanțare de acțiuni și emisiuni de obligațiuni la BVB derulate de cele 20 de companii a depășit suma de 236 milioane de euro.

Companiile finaliste din Program au oportunitatea de a interacționa cu alte companii românești de succes și de a beneficia de programul de mentorat care le oferă informații utile despre elaborarea strategiei de business și accesul la capitalul necesar pentru a-și duce compania la nivelul următor. În final, ele vor face parte din BVB Arena și vor primi recunoașterea pe care o merită.

Înscrie-ți compania pe www.bvbarena.ro sau recomandă-ne o afacere locală în care ai încredere. BVB Arena. Antrenăm capitalul românesc.
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea
BVB Banca Transilvania Evergent