ZF Esențial în business

Video ZF Esenţial în business. Adela Ciucioi, KPMG: Avem un centru de servicii cu 100 de oameni şi câteva zeci de roboţi care lucrează pentru echipele de audit din 6 -7 ţări

Autor: Adelina Mihai

01.07.2019, 16:00 197

Experţii din centrul de servicii al KPMG fac analiză de date şi programări fie de roboţi, fie de aplicaţii de automatizare.

Centrul de servicii KPMG Audit Delivery Academy -  CEE Shared Service Center, care oferă servicii de externalizare de pentru departamentele de audit ale firmei de audit şi consultanţă fiscală KPMG din mai multe ţări, a ajuns la 100 de angajaţi în România.

„Lucrez în fiecare zi cu 100 de oameni care lucrează pentru pentru echipele de audit din 6- 7 ţări şi care fac analiză de date şi programări fie de roboţi, fie de aplicaţii de automatizare. Centrul de servicii al KPMG în România a fost o iniţiativă mai antreprenorială, o dovadă de intraprenoriat, pentru că am început în urmă cu 7 ani să îl dezvoltăm, după ce ne-am dat seama că avem nişte avantaje competitive pe care este păcat să nu le valorizăm. Astfel, ne-am construit competenţele şi reputaţia în reţeaua KPMG.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO