ZF Esențial în business

Video ZF Esenţial în business. Adela Ciucioi, KPMG: Avem un centru de servicii cu 100 de oameni şi câteva zeci de roboţi care lucrează pentru echipele de audit din 6 -7 ţări

Autor: Adelina Mihai

Experţii din centrul de servicii al KPMG fac analiză de date şi programări fie de roboţi, fie de aplicaţii de automatizare.

Centrul de servicii KPMG Audit Delivery Academy -  CEE Shared Service Center, care oferă servicii de externalizare de pentru departamentele de audit ale firmei de audit şi consultanţă fiscală KPMG din mai multe ţări, a ajuns la 100 de angajaţi în România.

„Lucrez în fiecare zi cu 100 de oameni care lucrează pentru pentru echipele de audit din 6- 7 ţări şi care fac analiză de date şi programări fie de roboţi, fie de aplicaţii de automatizare. Centrul de servicii al KPMG în România a fost o iniţiativă mai antreprenorială, o dovadă de intraprenoriat, pentru că am început în urmă cu 7 ani să îl dezvoltăm, după ce ne-am dat seama că avem nişte avantaje competitive pe care este păcat să nu le valorizăm. Astfel, ne-am construit competenţele şi reputaţia în reţeaua KPMG.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO