ZF Investiți in România

Astăzi, 9 mai, ZF şi CEC Bank organizează la Sibiu conferinţa ZF Investiţi în România! Bogdan Neacşu, director general, CEC Bank şi Cosmin Georgescu, CEO al ClusterPower sunt doi dintre participanţii la dezbatere

09.05.2022, 00:06 Autor: Alex Ciutacu

♦ Evenimentul începe la ora 16.00 şi va avea loc la Hotel Împăratul Romanilor din Sibiu ♦ Noul model de creştere şi dezvoltare economică, finanţările bancare, oportunităţile europene şi reindustrializarea României sunt câteva dintre subiectele de pe agenda conferinţei. 

Ziarul Financiar şi CEC Bank vă invită astăzi, 9 mai, la conferinţa ZF Investiţi în România!, ediţia Sibiu, pentru a discuta despre cele mai importante subiecte din economia românească şi despre modul în care evoluează antreprenorii şi companiile în noul context de piaţă. 

Evenimentul va începe la ora 16.00 şi se va desfăşura la Hotel Împăratul Romanilor din Sibiu, unde cei mai mari antreprenori şi investitori români şi străini se vor întâlni cu oficialităţi locale şi cu unii dintre cei mai importanţi finanţatori din economie. 

Bogdan Neacşu, directorul general al CEC Bank, va discuta la Sibiu despre modul în care sistemul bancar se implică pentru a susţine economia. Totodată, Ramona Ivan, director relaţii interna­ţionale în cadrul băncii, vine în faţa companiilor şi antreprenorilor cu unul dintre cele mai discutate subiecte din businessul românesc, şi-anume oportu­nităţile oferite de fonduri europene şi PNRR. 

Cum fac faţă economiile locale în noiile condiţii de piaţă şi cum arată noul model de creştere şi dezvoltare economică sunt două dintre subiectele la care Ziarul Financiar şi CEC Bank vor încerca să afle răspunsul, împreună cu jucători reprezentanţi pentru economia locală şi pentru cea naţională. 

Perioada pandemiei a determinat nevoia unor adaptări semnificative în rândul participanţilor la mediul de business local, ceea ce a adus rezultate neaşteptate pentru cei care au dat dovadă de rezilienţă şi dinamism. Acum, contextul războiului de la graniţă şi al unei inflaţii ridicate aduce cu el o nouă nevoie de adaptare şi nevoia pentru un nou model de creştere economică. 

Despre toate acestea, dar şi despre finanţări bancare sau despre cum reindustrializăm România prin readucerea la piaţă a unor sectoare economice (petrochimie, metalurgie), vor discuta oamenii de business prezenţi la eveniment. Alături de Bogdan Neacşu şi Ramona Ivan, vor participa la discuţii invitaţi precum Raul Ţărnaru, CEO al Novarion şi Mircea Ureche, director general, Moara Cibin din cadrul grupului Boromir. 

Proiectul ZF Investiţi în România!, realizat în parteneriat cu CEC Bank, a fost lansat în anul 2020 şi a scos până acum la iveală investiţii importante atât din partea antreprenorilor români, dar şi din partea companiilor cu capital străin. De la interviurile la care participă primari şi oameni din administraţiile publice locale şi până la cele despre finanţări, piaţa imobiliară, agricultură, industrie alimentară sau compani antreprenoriale, proiectul realizat de ZF şi CEC Bank pune lupa pe mecanismele care mişcă economia, dar şi pe provocările cu care se confruntă ambiţiile companiilor din România. 

 

O campanie Ziarul Financiar și CEC Bank