ZF Investiți in România

ZF şi CEC Bank organizează luni 9 mai la Sibiu evenimentul ZF Investiţi în România! Antreprenorii şi investitorii români se vor întâlni faţă în faţă cu finanţatori şi oficialităţi locale

06.05.2022, 00:05 Autor: Alex Ciutacu

Ziarul Financiar vă invită luni 9 mai la Hotel Împăratul Romanilor din Sibiu, începând cu ora 16.00 la evenimentul ZF Investiţi în România!, unde cei mai mari antreprenori şi investitori români se vor întâlni cu cei mai importanţi finanţatori din economie şi cu oficialităţile locale.

Cum arată economia locală în 2022 şi cum face economia să meargă mai departe în noile condiţii de piaţă sunt două dintre principalele întrebări la care Ziarul Financiar va încerca să afle răspunsul alături de oamenii care formează cu adevărat economia oraşului Sibiu.

După un an 2021 care s-a dovedit a fi bun, anul 2022 a adus noi provocări, de la inflaţia în creştere la preţurile mai mari la energie.

Peste toate acestea, războiul din Ucraina vine ca o provocare cu multe necunoscute şi îi provoacă pe jucătorii din mediul de business local să dea dovadă încă o dată de rezilienţă şi de capacitate de adaptare.

Bogdan Neacşu, directorul general al CEC Bank, şi Ramona Ivan, cea care conduce Direcţia Relaţii Internaţionale la CEC Bank, se vor afla la Sibiu, unde vor discuta în faţa companiilor despre oportunităţile de finanţare pe care le au acestea în noul context de piaţă, atât din partea sistemului bancar, cât şi din partea fondurilor europene şi a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Cât de atractivă este regiunea pentru investiţii? Cum finanţăm proiectele de investiţii? Cum reindustrializăm România? Cum arată noul model de creştere şi dezvoltare economică? – acestea sunt principalele teme de discuţie pe care ZF le va aborda alături de invitaţii conferinţei ZF Investiţi în România Sibiu, printre care se numără Mircea Ureche, director general, Moara Cibin, grup Boromir, Cosmin Georgescu, CEO al Clusterpower sau Raul Ţărnaru, CEO al Novarion.

 

O campanie Ziarul Financiar și CEC Bank