ZF IT Generation

Ediţie specială ZF IT Generation DevTalks Reimagined 2021. Care au fost principalele anunţuri făcute de grei ai industriei de IT privind viitorul industriei de tehnologie din România

22 iun 2021 Autor: Alexandra Cepăreanu

Giganţi precum BCR, Cognizant Softvision, Deutsche Bank, Estée Lauder şi ING şi-au făcut cunoscute o parte dintre planurile pentru România pe segmentul de tehnologie în cadrul unor ediţii speciale ale emisiunii ZF IT Generation dedicate DevTalks 2021, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei de IT de pe piaţa locală.

Spre exemplu Estée Lauder, gigantul american din industria cosmeticelor de lux, prezent pe piaţa din România de circa două decenii,  a fost reprezentat de Jennifer Brant-Gargan, global vice president information technology and interim Bucharest Digital Technology Center lead for The Estée Lauder Companies, care a vorbit despre impactul pe care pandemia l-a avut asupra gigantului activ în industria cosmeticelor de lux şi despre cum accelerarea adopţiei de tehnologie a transformat compania într-una mult mai „tech“.

„Compania noastră a ieşit puternică din această perioadă. Şi, cu siguranţă, din perspec­tiva IT, pandemia a consolidat strategia pe care o avem şi aproape a dublat numărul de angajaţi interni din departamentele de IT, iar în continuare vrem să înfiinţăm un centru digital în Bucureşti“, a spus Jennifer Brant-Gargan. Astfel, grupul Estee Lauder îşi continuă dezvoltarea pe plan local atât prin investiţii în retailul online, unde implementează din ce în ce mai multă tehnologie pentru ca interacţiunea cu clienţii de la distanţă să fie cât mai facilă, dar şi în mediul offline.

„Am petrecut o mare parte din ultimii ani înţelegând ce vor consumatorii în ceea ce priveşte îngrijirea pielii, produsele cosmetice. Şi în urma pandemiei am devenit virtuali 100%, ne-am adaptat foarte repede şi am început să ne extindem în această zonă.“ „Este a doua oară când organizăm evenimentul DevTalks în format online şi am inclus mai multe surprize pentru participanţi şi am adus multe noutăţi. Chiar dacă nu ne vedem şi nu ne întâlnim fizic, vrem să oferim experienţe noi participanţilor”, a punctat Andreea Tudorache, project manager DevTalks.

Andreea Tudorache, DevTalks: Aceasta este a doua ediţie a evenimentului organizată online.

Urmăriţi pe zf.ro o selecţie a celor mai importante declaraţii făcute de participanţii la cele trei emisiuni dedicate DevTalks.

Urmăreşte zilnic emisiunea pe www.zf.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar de la ora 19.00 sau accesează platforma www.zf.ro/zf-it-generation

O campanie Ziarul Financiar Partener: BCR