ZF IT Generation

ZF IT Generation. Start-up pitch. Ce obiective au fondatorii Cryptoverse Academy, o platformă de e-learning dedicată educaţiei crypto care îmbină învăţământul tradiţional cu tehnologia blockchain

21 apr 2022 Autor: Adrian Seceleanu

Cryptoverse Academy, o platformă de e-learning dedicată educaţiei crypto care îmbină învăţământul tradiţional cu tehnologia blockchain, şi care va fi lansată oficial în câteva săptămâni, are ambiţia de a deveni în câţiva ani lider de piaţă în educaţia financiară pe acest segment.

„Cryptoverse Academy este prima platformă de e-learning ce conectează şi integrează experienţa tradiţională de învăţare cu potenţialul vast şi nelimitat al blockchainului. Practic ce am creat? Am reuşit să adunăm cei mai buni specialişti pe anumite domenii şi am reuşit să comasăm informaţia într-o singură platformă care să ofere instrumentele necesare pentru a învăţa şi a folosi tot ce se poate în acest acest domeniu, pentru a avea succes”, a declarat în cadrul emisiunii ZF IT Generation Mihai Voiculescu - CEO al Cryptoverse Academy.

„Proiectul s-a conturat în baza unei idei fundamentale: nevoia de informaţie şi nevoia de a avea un context pentru a aplica aceste informaţii acumulate. Ecosistemul nostru se concretizează în şase produse care vor fi dezvoltate într-o perioadă definită de timp şi care îndeplinesc diferite funcţionalităţi”, a adăugat el.

„Ideea proiectului a venit organic în ideea în care noi am început, sau eu am început să am interacţiune cu industria asta în urmă cu aproximativ patru ani şi ceva, şi în urmă cu aproximativ trei ani am creat primele grupuri de Telegram în care eu şi Mihai dădeam semnale cripto şi semnale pe indici din Statele Unite, pe care m-am specializat. Având rezultate foarte bune atât noi cât şi «studenţii» noştri am ajuns la concluzia că ar fi bine şi benefic pentru oameni să dezvoltăm proiectul ăsta şi să îl ducem la o scară mult mai mare şi în felul ăsta putem să ajutăm mult mai mulţi oameni. Văd Cryptoverse Academy ca fiind un bulgăre de zăpadă care speră să se transforme într-o avalanşă şi să ajute cât mai mulţi oameni să realizeze că se poate şi altfel”, a spus şi Răzvan Păhuţă - COO al Cryptoverse Academy.

“Deja aveam o comunitate foarte bine închegată, eu sunt şi YouTuber şi am venit cu zona de tranzacţionare şi spot şi cu zona de blocuri instituţionale. Lui Mihai i-a plăcut foarte mult ceea ce am creat eu până acum, m-a sunat, mi-a zis uite am propunerea asta pentru tine, mie propunerea mi s-a părut foarte tare - să se creeze un ecosistem complet - şi am zis ok mă alătur cu drag, hai să mergem mai departe”, a adăugat şi Alexandru Hobincu - trading advisor.

Cursul Cryptoverse Academy, care se va lansa pe 5 mai, cuprinde toate nişele existente în momentul actual în domeniile de tehnologia blockchain, tranzacţionare pe pieţele financiare reglementate şi tranzacţionare pe pieţele financiare nereglementate. Cursul are o durată de peste 20 de ore şi este împărţit în 6 module: Introducere în universul blockchain, pieţelor financiare şi a cryptomonedelor; Curs intensiv de trading pentru tranzacţionarea pieţelor financiare reglementate; Curs intensiv de trading pentru tranzacţionarea pieţelor financiare nereglementate în funcţie de blocuri instituţionale fundamentale şi psihologia pieţei; NFT, Metaverse şi Web 3.0

• Curs intensiv pentru folosirea Finanţelor Descentralizate; Curs intensiv de Digital Painting pentru creare de NFTs.

Monetizarea informaţiilor dobândite în urma cursului se va face printr-o platformă de tip Learn-2-Earn, “prima platformă de tip quiz game din România”, comform companiei. Utilizatorii îşi vor putea verifica cunoştinţele acumulate în curs. Cei care vor achiziţiona cursurile din platforma Cryptoverse Academy în perioada 5-25 mai vor beneficia de acces pe viaţă în grupurile private ale creatorilor de conţinut şi la cursul şi update-urile Cryptoverse Academy şi de 6 luni de utilizare a Expert Advisor, un instrument de tranzacţionare automat. Preţul cursului în perioada 5-25 Mai va fi de 499 de dolari, acesta urmând să crească ulterior la 599 de dolari. Cursurile pot fi achiziţionate pe website-ul oficial al platformei de e-learning, https://cryptoverseacademy.net.

Unde visează fondatorii că va ajunge proiectul? “Doresc ca peste cinci proiectul Cryptoverse ani să devina cea mai mare platformă de streaming şi de live streaming pentru training şi educaţie financiară prin care creatorii de conţinut din această platformă pot să monetizeze în timp real din punct de vedere al vizualizărilor pe care le fac şi din punct de vedere al valorii pe care o aduc ei pe acea platformă”, a spus Mihai Voiculesc, CEO al proiectului.

O campanie Ziarul Financiar Partener: BCR