ZF IT Generation

ZF IT Generation. Teodora Păucean şi Bianca Costin, Better Speach Coach, platformă online pentru public speaking: Vrem să migrăm către o aplicaţie de mobil unde utilizatorii să primească feedback pentru discursurile lor

10 dec 2020 Autor: Ioana Nita

Start-up-ul local Better Speach Coach, care dezvoltă o pla­tformă online ce ajută utili­zatorii să îşi dezvolte abilitatea de a vorbi în public, vrea să migreze ideea către o aplicaţie de mobil în care utilizatorii să primească feedback pentru discursurile lor şi în care să aibă acces la o o serie de instru­mente de autocunoaştere.

„Încă suntem într-un punct incipient în care ne creionăm soluţia tehnică, dar ideea de bază ar fi ca utilizatorii să poată să în­carce videoclipuri şi să primească feedback de la comunitate, dar să aibă acces la aceste servicii de training şi coaching cu noi şi la taskuri de autocunoaştere“, a declarat în cadrul emisiunii ZF IT Generation Teodora Păucean, cofon­dator al Better Speach Coach. Ea s-a alăturat proiectului în primăvara aceasta, ideea în sine luând naştere în cadrul unui hackathon.

„Am pornit la un hackathon unde puteam să venim fiecare cu o idee, iar eu vroiam să îmi dezvolt abilităţile de a vorbi în public. Am vrut să rezolv această problemă aşa că am pitch-uit această idee la acel concurs de start-up-uri şi am câştigat locul doi“, a spus Bianca Costin, cofon­dator al Better Speach Coach.

În prezent, platforma Better Speach Coach găzduieşte practic un program de training care se derulează pe parcursul a minim 6 săptămâni desfăşurat în mediul virtual.

„Ideea cu care am pornit a fost să validăm un user journey pe care noi l-am creat pentru cursanţii noştri astfel încât să ne dăm seama care părţi din acest user journey se pot automatiza, se pot adăuga în aplicaţia pe care noi ne dorim să o construim în viitor şi care părţi trebuie modificate sau îmbunătăţite după feedback-ul clienţilor”, a explicat Teodora Păucean.



Bianca Costin, cofondator Better Speach Coach: „Am pornit la un hackathon unde puteam să venim fiecare cu o idee, iar eu vroiam să îmi dezvolt abilităţile de a vorbi în public. Am vrut să rezolv această problemă aşa că am pitch-uit această idee la acel concurs de start-up-uri şi am câştigat locul doi.”


Urmăreşte zilnic emisiunea pe www.zf.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar de la ora 19.00 sau accesează platforma www.zf.ro/zf-it-generation

O campanie Ziarul Financiar Partener: BCR