ZF Live

Ambiţia lui Bogdan Georgescu este să ducă Bookster la afaceri de 100 mil. euro

Autor: Cristina Bellu

24.02.2015, 00:06 808
Bogdan Georgescu, un executiv care a condus mai bine de zece ani firma de consultanţă imobiliară Colliers International şi a început în primăvara lui 2013 un business cu o bibliotecă dedicată corporatiştilor, şi-a propus să aducă până la finalul anului 100.000 de cărţi pe rafturile bibliotecii faţă de 30.000 în prezent.
 
„Bookster este o bibliotecă modernă pentru companii. Noi selectăm cele mai bune cărţi din lume, iar angajaţii companiilor au acces la toate cărţile din biblioteca noastră în baza unui abonament plătit de companie. În momentul de faţă biblioteca cuprinde 30.000 de cărţi. Anul acesta ne-am propus să ajungem la 100.000 de cărţi”, a spus Bogdan Georgescu la ZF Live.
 
Bookster se adresează în principal companiilor mari, care pot folosi sistemul ca beneficiu (achitând un abonament lunar de 3-4 euro pentru fiecare angajat care îşi activează un cont Bookster), pe lângă tradiţionalele tichete de masă, abonamente la săli de sport sau carduri de sănătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO