ZF Live

Aplicaţia prin care îţi urmăreşti copilul dacă e la şcoală sau nu

Autor: Octavian Calei

16.03.2014, 18:49 771

SoftExpert Mobility, companie producătoare de soluţii de business, a intrat anul trecut pe o nouă piaţă cu o soluţie care vine în sprijinul părinţilor în domeniul educaţiei implementând un catalog digital într-un colegiu din Craiova.

„Anul trecut am implementat la liceul Elena Cuza din Craiova un catalog electronic cu note şi absenţe, aplicaţie pe smartphone şi pe tabletă, care trimite părinţilor SMS în timp real”, a spus Cristian Nicolae, unul dintre proprietarii firmei SoftExpert Mobility, prezent marţi, 11 martie, în studioul ZF Live. Pe de altă parte, în timp ce aplicaţia oferă profesorilor posibilitatea obţinerii unor rapoarte detaliate despre situaţia elevilor, Nicolae spune că o parte din cadrele didactice şi dintre părinţi sunt încă reticenţi în privinţa utilităţii programului, fiind necesară o perioadă de acomodare în care ambele părţi să observe beneficiile.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO