ZF Live

Au pornit de la zero şi au ajuns în doi ani şi jumătate la 30 de locaţii în România şi un business de 8,5 milioane de euro din vânzarea de salate. VIDEO

28.12.2014, 15:41 2056

Ziarul Financiar vă prezintă cele mai importante subiecte de la emisiunea ZF Live de anul acesta, difuzată în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 12. Mai multe subiecte de la ZF Live puteţi găsi aici.

Au pornit de la zero şi au ajuns în doi ani şi jumătate la 30 de locaţii în România şi un business de 8,5 milioane de euro din vânzarea de salate, o alternativă sănătoasă la mâncarea de tip fast-food, a declarat la ZF Live Dan Isai,  unul dintre partenerii SaladBox.

„Business-ul nostru are o istorie de 2 ani şi jumătate şi deja am ajuns la o cifră de afaceri de 8,5 milioane de euro şi să vindem 150.000 de salate pe lună. La SaladBox suntem 4 asociaţi, iar obiectivul nostru este să devenim un jucător important pe piaţa din Europa de mâncare sănătoasă. În România vrem să ajungem la 50 de locaţii, însă vrem să ne extidem internaţional”,  a spus Dan Isai. SaladBox urmează să deschidă o ramură în Germania.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO