ZF Live

Iulian Stanciu, eMAG: În 2016 o să fim aproape de 1 miliard de euro. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de luni, 12 ianuarie

12.01.2015, 14:19 1575

„2014 a fost un an foarte bun atât din perspectiva rezultatelor, a cifrelor din vânzări cât şi din perspectiva proiectelor pe care le-am dezvoltat, care ne consolidează baza pe care ne putem dezvolta pe viitor”,a declarat Iulian Stanciu, acţionar eMAG, invitat în cadrul emisiunii ZF Live.

Am investit foarte mult, am ajuns la sfârşitul anului la 1200 de oameni din care 250 lucrează în programare. Toată această dezvoltare a fost facută în ideea unei expansiuni în afară, dar şi pentru dezvoltarea pe noi categorii de produse, a adăugat Stanciu.

„În 2014 avem o creştere peste estimarea iniţială de 260 milioane de euro. Ne vom apropia destul de mult de 300 de milioane de euro. Această creştere vine atât de la extiderea în România pe piaţa de electronice, dar şi din internaţional. Noi operăm pe aceeaşi companie şi în Bulgaria şi Ungaria”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO