ZF Live

Reapare meseria de pantofar? Un specialist bun câştigă până la 4.000 de lei

Autor: Octavian Calei

30.03.2014, 14:16 1167

„Există salarii bazate pe manoperă sau salarii fixe. Sunt persoane care lucrează la manoperă şi primesc atât cât lucrează şi atunci poţi vorbi de un salariu între 2.000 şi 4.000 de lei”, a spus Alexandra Şerban, co-proprietară a magazinului ProAlex, la emisiunea ZF Live de marţi, 25 martie.

„Poate să fie un job de viitor dar trebuie să fii foarte inteligent să lucrezi într-un atelier de pantofi. Trebuie să ai şi gust ca să asortezi anumite aspecte şi mai este vorba de tehnică unde sunt multe aspecte: de matematică, fizică, de compoziţia materialelor iar cei care lucrează sunt oameni cu adevărat inteligenţi care poate nu au cartea pe care o ştim noi şi diplomele agăţate în perete dar sunt oameni deosebit de competenţi”, a mai spus ea.

Atelierul în care lucrează manual o echipă de 15 oameni plătiţi cu salarii între 2.000 şi 4.000 de lei, are o capacitate de producţie de 200 de perechi pe zi şi furnizează în prezent între 500 şi 1.000 de produse pe lună pentru magazinul din Capitală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO