ZF Live

Sfaturile şefului Raiffeisen Asset Management pentru români: ”Recomandăm să investească constant lunar 100-200 de lei într-un portofoliu diversificat”

Autor: Bianca Dorobanţu

01.04.2017, 18:00 639

Răzvan Szilagyi, directorul general al Raiffeisen Asset Mana­gement, al doilea jucător din România cu active de 6,7 miliarde de lei după Erste AM, recomandă ca investiţia într-un fond mutual să se facă periodic, de obicei în a doua zi de salariu şi într-un portofoliu diver­sificat.

„Vorbim de clienţii care trebuie să-şi creeze capitalul, trebuie să pună bani deoparte şi atunci recomandarea noastră este să fie o economisire perio­dică. Cu cât reuşim să fim mai consistenţi, cu atât o vom face şi mai cu uşurinţă. Nu trebuie tot salariul deodată, pun, să zicem, 100-200 de lei pe lună într-un portofoliu diver­sificat”, a spus Szilagyi la emisiunea de business ZF Live.

În prezent doar 347 de investitori au ales să-şi plaseze banii în Raiffeisen România Acţiuni, faţă de 35.000 câţi au investit în Raiffeisen Ron Plus Clasa A.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO