ZF Live

Şi-a lăsat cariera de corporatist ca să facă torturi la comandă. VIDEO

24.07.2014, 14:00 1222

Ziarul Financiar vă prezintă unele dintre cele mai importante momente din al doilea sezon al emisiunii ZF Live, difuzată pe Internet de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00. Al doilea sezon al emisiunii s-a închieat pe data de 18 iulie, urmând să fie reluat din toamnă. Vedeţi aici înregistrările emisiunilor de la ZF Live.

Alina Surdu, o antreprenoare care şi-a deschis o afacere cu torturi, a vorbit la ZF Live despre cum şi-a lăsat slujba şi cum şi-a urmat visul de a face prăjituri. Ea a prezentat evoluţia afacerii şi etapele prin care a trecut pentru a ajunge pe profit. 
 
"Am pornit cu un singur angajat şi o singură gamă de produse. Trimiteam mostre la cunsocuţi şi la toate companiile cu care am avut contact. Primind răspunsuri am triat şi am redus gama de produse. Acesta a fost începutul: am testat, am trimis, am cerut păreri de la oamenii în care aveam încredere. Aşa s-a creat primul val de comenzi", a declarat la ZF Live Alina Sudriu, laboratoul de torturi si prajituri Grace Couture Cakes. 

"În primul an am reinvestit tot ce am câştigat, în noi aparate, ustensile. O marjă de profit între 10-20% va fi reală pe 2014. În primele trei luni ale anului cifra de afaceri a depăşit 40.000 de euro. Eu cred că pe 2014 vom atinge o cifră de afaceri de 200.000 de euro". 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO