ZF Live

Studiu: ce vor tinerii de la România? Ideea unei ţări în care tinerii să îşi dorească să rămână sau să se întoarcă este utopică

Autor: Alexandra Matei

01.04.2021, 17:15 507

♦ Mai mulţi studenţi şi experţi demarează un proiect, Ziua Generaţiei Z, prin care îşi propun să afle ce i-ar determina pe tinerii de până în 25 de ani să rămână în ţară sau să revină dacă au plecat ♦ „Momentan este o utopie“.

Tinerii din România sunt mai pierduţi şi mai dezorientaţi după un an de pandemie, iar cei mai mulţi au nevoie de sfaturi pentru a şti în ce direcţie să meargă, a spus la ZF Live Elena Kuji Buteică, membră a Fundaţiei C.A.E.S.A.R (Centrul pen­tru Acces la Expertiza Studen­ţilor şi Absol­ven­ţilor Români).

„Ne-am dori să vedem schim­barea pe care toată lumea şi-o do­reşte în Ro­mâ­nia. Conside­răm că tinerii Z au pu­te­rea şi en­tuziasmul pen­tru a face acest lucru. Cu toţii ne uităm la ti­neri atunci când vrem să luăm pulsul ţării. Ei sunt cei care dic­tează pa­şii că­tre viitor. Con­siderăm că dacă spriji­nim tinerii, atunci pu­tem să spe­răm la un viitor mai bun, atât pentru noi, cât şi pentru ei“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO