ZF Live

Tudor Constantinescu, Chocolat la ZF Live: Mi-am dorit să fac ceva în România cel puţin la nivel occidental, un restaurant care ar putea concura cu cele de pe podiumul mondial

Autor: Cătălina Butan

04.04.2013, 13:14 400

După mai mulţi ani în care şi-a încercat talentele culinare în Europa, Statele Unite şi Asia şi a învăţat tainele gastronomiei la cele mai prestigioase şcoli din afară, Tudor Constantinescu a decis să se întoarcă în România şi să pună bazele lanţului de restaurante Chocolat.

„Butic-restaurantul Chocolat este un concept nou, unde am reuşit să îmbinăm esenţa unui restaurant cu partea de cofetărie, cafenea, salon de ceai şi coktail-bar”, spune Tudor Constantinescu, invitat la ZF Live.

După ce şi-a încercat spiritul de antreprenor în Belgia, unde a deschis un laborator şi a vândut produse de patiserie la standul său mobil din pieţe volante, Tudor Constantinescu a acceptat provocarea României.

„Am dorit să fac ceva în Româna cel puţin la acelaşi nivel occidental, un restaurant ca ar putea concura cu cele de pe podiumul mondial”, spune Tudor Constantinescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO