ZF Live

VIDEO ZF Live. "90% dintre studenţii de la ASE vor să se facă contabili, deşi sunt mai multe locuri de muncă în real estate". Urmăriţi înregistrarea ZF Live de joi, 26 iunie, cu Ion Anghel şi Radu Boitan

26.06.2014, 14:09 536

Urmăriţi înregistrarea ZF Live de joi, 26 iunie, cu Ion Anghel, ASE.

Aproape 90% dintre absolvenţii ASE Bucureşti se orientează către domenii precum contabilitate sau finanţe-bănci, însă piaţa este destul de saturată, iar oportunităţile de carieră sunt limitate, spre deosebire de domeniul imobiliar, unde se recrutează oameni pregătiţi pentru angajare, a declarat Ion Anghel, profesor şi director al Departamentului de Analiză si Evaluare Economico-Financiară la ASE la emisiunea ZF Live.

“Există o asimetrie a informaţiei. ASE încearcă deja să rezolve această situaţie, prin lansarea unui program de master care încearcă să pregătească specialişti în domeniu”, a spus Anghel.

Real estate-ul ar putea deveni mult mai ofertant pentru absolvenţii ASE, datorită un număr mai mare de locuri de muncă disponibile faţă de alte domenii, precum contabilitatea, idee susţinută şi de Radu Boitan, preşedinte RICS România, prezent şi el în cadrul emisiunii. “Este îndatorirea unei universităţi economice, să pregătească oameni în acest domeniu. Aproape 70-75% din averile din întreaga lume sunt înglobate de real estate”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO