ZF Live

VIDEO ZF Live. A început să vândă mobilă online în 2012. Acum conduce un business de 1,5 milioane de euro. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de luni, 1 noiembrie, cu Cristina Miu, Homeycomb.ro

Autor: Cătălina Butan

04.11.2013, 15:57 658

După ce a lucrat ani buni în divizia de hipermarketuri Real a grupului german Metro, Cristina Miu a preluat în 2012 funcţia de CEO al magazinului online care vinde mobiler şi decoraţiuni Homeycomb.ro, un business de 1,5 milioane de euro.

"Homeycomb.ro funcţionează ca o interfaţă între o bază de date foarte mare de furnizori şi clienţii noştri. Am dezvoltat foarte mult gama de produse, nu avem numai home&deco, avem şi beauty şi fashion, pentru că am vrut să venim în întâmpinarea clienţilor noştri care în mare parte sunt femei", a spus Cristina Miu în emisiunea ZF Live de luni, 4 noiembrie.

Afacerea Homeycomb.ro este deţinută de un grup de investitori olandezi şi a fost concepută ca un club privat: comunitatea membrilor înregistraţi pe site primeşte zilnic un newsletter prin care prin care află despre campaniile şi produsele care beneficiază de oferte. În fiecare zi, câte un articol are un preţ redus faţă de preţul din magazinele tradiţionale iar discounturile pot ajunge până la 70%.

Compania nu a înregistrat încă profit, iar planul de business prevede ca primul an profitabil să fie 2014. De la 150 de clienţi pe zi, o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro şi 400.000 de abonaţi în 2013, managerul estimează că până la finalul anului 2015 va atinge vânzări de 17 milioane de euro şi un milion şi jumătate de abonaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO