ZF Live

VIDEO ZF Live. A renunţat la facultate, iar acum face 140.000 de euro din comenzi online de torturi şi flori. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live cu Vlad Telibasa, edulce.ro

Autor: Cătălina Butan

12.02.2014, 15:05 2615

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de miercuri, 12 februarie, cu Vlad Telibasa, proprietar edulce.ro, ecakes.ro şi 123praji.ro.

După ce restaurantul pe care îl deţinea înregistra pierderi după pierderi, Vlad Telibasa a decis să-l închidă şi să înceapă, împreună cu un partener, un business online de comenzi de torturi. Astăzi, afacerea se ridică la 140.000 de euro, iar clienţii pot comanda de pe site-urile edulce.ro, ecakes.ro şi 123praji.ro torturi, vinuri şi flori.

Torturile sunt produse într-un laborator din Bucureşti, iar clienţii pot comanda din întreaga lume, însă livrările se realizează doar în Bucureşti şi în Timişoara. Cele mai multe comenzi pe cele trei site-uri vin din partea companiilor, în special în perioada sărbătorilor, şi din partea persoanelor care trimit cadouri partenerilor lor de viaţă. 

Telibasa, care a renunţat la facultate pentru a-şi deschide propriul restaurant, îşi propune să ajungă cu business-ul online, în patru ani, la o cifră de afaceri de 600.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO