ZF Live

VIDEO ZF Live. A absolvit Facultatea de Drept în Marea Britanie şi s-a întors în România să-i ajute pe tineri să plece la Oxford sau Cambridge. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de luni, 4 noiembrie cu Andrei Melinte

Autor: Cătălina Butan

04.11.2013, 14:58 895

Andrei Petre-Melinte (22 de ani), Petru Şeicaru (22 de ani), Tewfiq Al-Sharaiyra (24 de ani) şi Andrei Brandiburu (23 de ani), patru tineri români care au studiat drept, istorie şi economie la universităţi de renume din Marea Britanie precum  Oxford, Cambridge, Exeter sau Leicester, au înfiin­ţat în vara acestui an propria afacere în România – o firmă de consultanţă educaţională prin care îi ajută pe liceeni să se pregătească pentru admiterea la o facultate în străinătate.

Andrei Petre-Melinte a fost invitat în emisiunea ZF Live de luni, 4 noiembrie unde a vorbit despre compania Oxford Nation, care oferă consultanţă atât pentru liceenii de clasa a unsprezecea, dar în special elevilor de clasa a douăsprezecea, pe care îi ajută să îşi aleagă universitatea potrivită, să îşi redacteze o scrisoare de intenţie, îi „meditează” pentru testele necesare admiterii (GMAT, spre exemplu) sau îi ajută să se pregătească pentru interviul  de admitere.

Andrei Petre-Melinte este absol­vent de drept la Exeter University din Marea Britanie, insti­tuţie clasată pe locul 153 în lume într-un top al universităţilor realizat de Financial Times pentru anul universitar 2012-2013.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO