ZF Live

VIDEO ZF LIVE. „ Anul 2014 va fi cel puţin fel de bun faţă de anul anterior pentru bursă”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 13 ianuarie, cu Răzvan Rusu, director de investiţii Certinvest şi Mihai Mureşianu, director de tranzacţionare Intercapital Invest

Autor: Octavian Calei

13.01.2014, 15:10 403

Ediţia din 2014 a emisiunii ZF Live a debutat luni, pe 13 ianuarie, cu doi invitaţi din domeniul pieţei de capital: Răzvan Rusu, director de investiţii Certinvest şi Mihai Mureşianu, director de tranzacţionare Intercapital Invest. Cei doi analişti sunt de părere că „2014 va fi un an cel puţin la fel de bun, dacă nu, mai bun faţă de anul anterior”.

„Faptul că a existat o stabilitate economică, scăderea dobânzilor din sistemul bancar au avut un impuls pozitiv asupra investiţiilor bursiere. Sunt îndeplinite criteriile pentru a fi un an bursier bun”, a declarat Mihai Mureşianu.

Creşterea BET ar putea fi de 15-20% în opinia lui Răzvan Rusu, în timp ce Mureiaşu vede un BET mai mare cu 20-30% anul acesta.

„În sectorul de utilităţi putem să ne aşteptăm la creşteri bune, mai ales pe Transgaz şi Romgaz şi sectoare mai puţin atractive cum ar fi sectorul bancar care în opinia mea putem să îl analizăm pentru o expunere a portofoliului în a doua parte a anului”, a spus Rusu la ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO