ZF Live

VIDEO ZF Live. Băncile scad din nou dobânzile în speranţa că românii vor reveni în sucursale. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 24 martie, cu Bogdan Spuza, director în cadrul BRD

Autor: Octavian Calei

24.03.2014, 15:28 779

Băncile au început din nou să scadă dobânzile prin diverse promoţii în speranţa că românii vor trece din nou pragul sucursalelor pentru credite de nevoi personale, unul dintre cele mai accesate produse de finanţare accesate de către persoanele fizice în România.

„Băncile o ţin din promoţie în promoţie, este o competiţie destul de acerbă şi trebuie să ne adaptăm”, a spus Bogdan Spuza, director în cadrul BRD, la emisiunea ZF Live de luni, 24 martie.

BRD, cea de-a doua bancă din sistem, a înregistrat în primele trei luni ale anului o dublare a numărului de credite acordate faţă de aceeaşi perioadă din 2013, potrivit invitatului ZF Live.

Banca a lansat recent o promoţie pentru clienţii care îşi încasează salariile prin BRD, un credit de nevoi personale fără ipotecă cu un DAE de 10,45% însoţit de un card cadou în valoare de 100, 150 sau 200 de lei, în funcţie de suma accesată.

„Orice client poate să acceseze un astfel de împrumut dar nu va avea cardul cadou şi această dobândă, ci cu un punct procentual în plus”, a declarat Spuza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO