ZF Live

Video ZF Live. Când l-a cunoscut şeful CEC pe Isărescu?

Autor: Oana Stupinean

23.05.2015, 11:00 225

„Cu dl. Isărescu m-am întâlnit când era deja guvernator al BNR. Nu eram în aşa-numitul «Club de la Trocadero» (un restaurant din centrul Bucureştiului unde se vedeau cercetători de la Institutul de Economie Mondială, unde a lucrat şi guvernatorul BNR Mugur Isărescu – n.red.),“ a spus Radu Graţian Gheţea, preşedintele CEC Bank, la ZF Live. 

S-a tot spus că cei care lucrau în comerţul exterior şi în BRCE erau ofiţeri de securitate. Este adevărat? „Este o poveste bună de spus la presă. Aş vrea să vă spun că nu cred că în BRCE erau mai mulţi ofiţeri de securitate sub acoperire decât în orice altă instituţie ministerială sau orice altă bancă,“ a mai spus Gheţea.

Dar dumneavoastră aţi făcut vreun astfel de curs? „Nu, n-am fost, eu am fost matematician. M-am transferat la bancă când a apărut primul calculator al băncii şi trebuia să ne dezvoltăm acolo. Activităţile pe care le coordonam eu nu erau de interes de culegere de informaţii cum erau cele care se cereau celor care plecau în străinătate“, a răspuns ferm Gheţea.

Urmăriţi aici mai multe subiecte din ZF Live

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO