ZF Live

VIDEO ZF Live.„Cel mai mic salariu la Orange este peste media României, de 350 de euro”.Urmăriţi înregistrarea emisiunii de joi, 24 aprilie, cu Ioana Marcu, directorul de resurse umane al Orange România

24.04.2014, 13:44 17203

„Suntem o firmă care plătim în piaţă. Cel mai mic salariu la Orange este peste media României. E greu să vorbesc despre salariu pentru că noi avem conceptul de total reward, adică avem o parte fixă, avem o parte variabilă anuală, care este ori bonus de performanţă ori parte de comision dacă eşti în vânzări”, a spus Ioana Marcu, directorul de resurse umane al Orange România, la emisiunea ZF Live de joi, 24 aprilie.

Salariul mediu net în Ro­mâ­nia este de circa 350 de euro, faţă de circa 500 de euro în Ungaria, 650 de euro în Polonia, cea mai dezvoltată economie din Europa Centrală şi de Est, şi 2.050 de euro în Germania, cea mai puternică economie de pe bătrânul continent.

Invitata ZF Live a precizat că bonusul de performanţă este calculat ca procent din salariul anual. Orange România are peste 2.700 de angajaţi.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO