ZF Live

VIDEO ZF Live: Cristian Milea, Opel: Dealerii noştri vor vinde peste 1.000 de maşini second-hand pe lună. Era nevoie de un comerţ legal

Autor: Roxana Rosu, Bogdan Alecu

17.06.2015, 00:06 537
Creşterea cu 14% a importurilor de maşini second-hand şi cererea existentă au convins încă o reprezentanţă a unui constructor auto să intre pe acest segment de piaţă, care în total, a atins anul trecut un volum de peste 400.000 de unităţi (importuri şi reînmatriculări).
 
„Am lansat anul acesta programul Opel Certified Used Vehicles ca un răspuns la o solicitare din piaţă. Opel este marca numărul doi ca volume second-hand importate. Pentru a legaliza acest comerţ este nevoie de o platformă care să permită dealerilor Opel să facă serviciile de adresare a clientelei într-o formă unitară şi profesionistă“, a spus Cristian Milea, country director Opel pentru România.
 
Serviciul a fost lansat în condiţiile în care în primele cinci luni ale acestui an s-au înmatriculat peste 92.000 de maşini second-hand importate, în creştere cu 14% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit datelor de la Poliţie. Dintre acestea, aproape 16.000 de unităţi (o cotă de 18%) sunt autoturisme Opel.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO