ZF Live

VIDEO ZF Live. Cum este să fii antreprenor în ziua de astăzi şi câte taxe trebuie să plăteşti la stat. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de marţi, 5 noiembrie, cu Ionuţ Pătrăhău

Autor: Cătălina Butan

05.11.2013, 14:47 315

După ce a ocupat poziţii de top management în companii puternice din România, director general adjunct al Băncii Transilvania şi CEO al reţelei private de sănătate Regina Maria, Ionuţ Pătrăhău a decis să se dedice antreprenoriatului, cu care cochetase de-a lungul carierei sale.

Pătrăhău a pus pe picioare o afacere cu restaurante în Cluj-Napoca, după investiţii de circa 400.000 de euro în două concepte diferite: El Toro Steakhouse şi Pescador, unităţi care generează venituri lunare de peste 70.000 de euro şi în care lucrează 35 de oameni. De curând a deschis un restaurant şi în Constanţa.

“Este greu să ai curaj, să treci prin crize, să ai grija oamenilor care depind de tine”, spune Pătrăhău despre antreprenoriatul din România.

El a vorbit în emisiunea ZF Live de marţi, 5 noiembrie, despre cât de profitabile sunt restaurantele sale, despre taxele plătite ca antreprenor dar şi despre domeniile în care şi-ar dori să mai investească.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO