ZF Live

VIDEO ZF Live.„Elevii de nota 7-8 ajung manageri sau antreprenori iar cei de 10 ajung buni specialişti care lucrează pentru ei”.Urmăriţi înregistrarea emisiunii de joi, 24 aprilie, cu Dan Berteanu, managing partner AchieveGlobal

24.04.2014, 16:00 13445

„Elevii de nota 10 nu ajung manageri din experienţa mea, ci cei de 7-8 ajung. De obicei ajung specialişti foarte buni cei de 10 dar lucrează pentru cei de 7-8”, a spus Dan Berteanu, managing partner AchieveGlobal, unit of United Business Dynamics, prezent la emisiunea ZF Live de joi, 24 aprilie.

El a explicat faptul că studenţii care încheie anul cu 7-8 au o predispoziţie mai mare pentru risc, venind la unele examene nepregătiţi, în timp ce personalitatea celor de nota 10 nu are toleranţă mare riscurile implicate de conducerea unei afaceri.

„Cred că e nevoie de timp ca să avem şi noi manageri buni în România. Şi mai avem nevoie de ceva. Cred că nu ne bucurăm de reuşite şi de succes, trecem foarte uşor peste ele. Dacă nu ne bucurăm de succes, oamenii nu o să ştie că îl avem”, a mai spus invitatul ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO