ZF Live

VIDEO ZF Live. “Femeile iau credite mai greu, dar le returnează mai repede”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live, de marţi, 12 noiembrie, cu Andreea Esca, The ONE şi Anca Motca, Garanti Bank

Autor: Cătălina Butan

12.11.2013, 15:15 478

Femeile au un comportament mai responsabil şi analizează toate opţiunile înainte de a lua un credit, se hotărâsc greu, însă sunt cele care returnează cel mai repede împrumuturile, consideră Anca Motca, director general adjunct Garanti Bank.

“Este un comportament puţin mai responsabil al femeilor. Se hotărâsc greu să ia un credit, majoritatea încearcă să găsească mai întâi alte soluţii, în momentul în care contractează un credit, îl rambursează repede”, a spus Anca Motca în emisiunea ZF Live de marţi, 12 octombrie.

Emisiunea ZF Live de marţi, 12 octombrie, le-a avut ca invitate pe Andreea Esca, director editorial The ONE şi pe Anca Motca, director general adjunct Garanti Bank, care au vorbit despre programul "Have lunch with The ONE – Antreprenoare de succes", prin care cititoarele revistei The ONE sunt puse faţă în faţă cu antreprenoare de succes din România.

“Susţinem femeile care îşi doresc să intre în afaceri. Este un proiect al revistei The ONE, pe care l-am făcut împreună cu Garanti Bank. Revista The One şi-a dorit o colaborare cât mai apropiată cu cititoarele şi ne-am gândit la diverse teme pe care le-am putea aborda şi pentru că i-am avut parteneri pe Garanti Bank, am hotărât ca prima temă pe care să  o folosim pentru aceste întâlniri să fie femeile antreprenor. Şi pentru că Garanti Bank avea aceste proiecte pentru femeile antreprenor, ne-am parteneriat şi avem diverse întâlniri în oraşe ale ţării cu cititoare ale revistei care sunt şi tinere femei de afaceri, fie îşi doresc să înceapă o afacere, fie au început şi au nevoie de sprijin. Invităm o femeie de afaceri deja consacrată care îşi spune povestea iar doamnele, domnişoare pot pune întrebări”, a spus Andreea Esca în emisiunea ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO