ZF Live

VIDEO ZF Live: Fondator Devicehub.net: În 5 ani vom avea miliarde de dispozitive conectate la internet pentru control la distanţă

11.02.2015, 13:55 558

Conectarea dispozitivelor electronice din locuinţă sau de la locul de muncă la internet şi controlarea lor de la distanţă este actuala revoluţie din IT, similară cu situaţia de la începuturile internetului, a declarat la ZF Live Constantin Crăciun, unul dintre fondatorii platformei Devicehub, care interconectează obiectele “inteligente”. 

“Putem superviza consumul electric al aparatelor din casă, Frigiderul, aerul condiţional, caloriferul electric, ceasul care monitorizează pulsull orice device. Dar platforma poate fi folosită şi pentru procesele industriale, care pot fi optimizate cu ajutorul senzorilor de pe aparate”, a spus Crăciun.

Devicehub.net are în plan extinderea pe piaţa din Polonia, unde cei doi antreprenori vor înfiinţa o firmă, fiind în discuţii pentru identificarea unor investitori, inclusiv cu filiala locală a Deutsche Telecom.

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de miercuri, 11 februarie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO