ZF Live

VIDEO ZF Live. „În zona evenimentelor interne am înregistrat o creştere de 44%”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 24 martie, cu Roxana Ilinca, director de vânzări la Business Travel

Autor: Octavian Calei

24.03.2014, 17:18 589

Business Travel, companie prezentă pe piaţă din 1993 care vindea la început bilete de avion ale liniei aeriene KLM în România, s-a axat de câţiva ani pe zona de organizare de evenimente, anul trecut realizând o creştere de 44% faţă de 2012.

„În zona evenimentelor interne am înregistrat o creştere în valoare de 720.000 euro în 2013 faţă de anul precedent, ceea ce înseamnă interesul crescut al companiilor pentru evenimente. Tendinţa se va păstra în acest an”, a spus Roxana Ilinca, director de vânzări la Business Travel, prezentă luni, 24 martie, la emisiunea ZF Live.

Evenimentul anului 2013 pentru Business Travel a fost organizarea „Primei Şcoli de Vară în Oncologie: Modern Oncology  - State of the Art„, în iulie în Bucureşti. 15 profesori din elita oncologiei mondiale, în baza unui proiect lansat sub patronajul Facultăţii de Medicină a Academiei Internaţionale din Viena şi al Colegiului Grupului Central de Oncologie, au împărtăşit ultimele noutăţi medicale din domeniu unui grup de 90 de tineri medici români.

Valoarea proiectului a fost de 170.000 de euro, potrivit invitatei ZF Live.

Business Travel numără 36 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 18 milioane de euro, înregistrând în 2013 cel mai bun an din ultimele două decenii.

Activitatea companiei înseamnă acum în majoritate organizarea de evenimente, Business Travel asigurându-şi 60% din cifra de afaceri din integrarea de servicii logistice. Mai exact, angajaţii gândesc concepte, identifică locurile unde se pot desfăşura optim şi se asigură de buna desfăşurare, ceea ce poate însemna şi punerea laolaltă a 15 furnizori pentru un eveniment. Anul 2013 a însemnat organizarea a zeci de evenimente de la zece până la 700 de participanţi, cu bugete sub presiunea scăderii costurilor, dar cu o complexitate şi o exigenţă mereu în creştere.

Citiţi mai multe despre Business Travel pe businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO