ZF Live

VIDEO ZF Live. “Jumătate dintre români îşi ajustează bugetul pentru a-şi putea îndeplini obiectivele în plan financiar”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live, de miercuri, 26 februarie, cu Cătălina Laschon şi Ana Maria Maier, Nielsen

26.02.2014, 14:34 251

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de miercuri, 26 februarie cu Cătălina Laschon, head of consumer research AC Nielsen şi Ana Maria Maier, senior research executive AC Nielsen despre strategiile de economisire ale consumatorilor din România.

Aproape jumătate dintre români îşi supraveghează atent economiile şi investiţiile pentru a-şi îndeplini obiectivele în plan financiar, potrivit unui studiu global al companiei de cercetare de piaţă Nielsen.

“Suntem peste bulgari, polonezi şi ungari, ca procent, pentru că ne aflăm în continuare în acel stadiu în care ne planificăm lucrurile, dar pe măsură ce trece timpul, mai facem o modificare, o ajustare la planurile pe care le avem pentru a ajunge la obiectivul final”, a spus la ZF Live Ana Maria Maier, senior research executive AC Nielsen.

ZF Live