ZF Live

VIDEO ZF Live. “Listarea Romgaz este un început bun, trebuie să fim însă consecvenţi”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de marţi, 12 noiembrie, cu Mişu Negriţoiu, preşedintele ING Bank

Autor: Cătălina Butan

12.11.2013, 14:12 271

“Este unul dintre marile evenimente financiare româneşti pe pieţele internaţionale. Pentru mine, personal, realizarea unui vis de 15 ani când noi alergam prin ţară şi făceam propuneri de GDR-uri. Este un mare succes, este, de fapt, intrarea noastră în normalitate. Poate fi un început bun, dar trebuie să fii consecvent, să te uiţi cu un ochi la piaţa locală şi cu ochi la piaţa internaţională, sau de la Londra, să fii un jucător pe care lumea se bazează", a spus Mişu Negriţoiu, preşedintele ING Bank în emisiunea ZF Live de marţi, 12 noiembrie.

Negriţoiu mai spune că Romgaz este printre ultimele “perle ale coroanei în România”, cu posibilităţi de creştere foarte mari, iar pe acest lucru mizează investitorii care tranzacţionează acţiuni.

"Romgaz este ultima sau printre ultimele perle ale coroanei în România care pot să facă o astfel de emisiune. Romgaz este o companie cu posibilităţi de creştere, şi asta atrage investitorii. Când listezi la bursă, trebuie să se vadă cum creşti. Cu noile descoperiri off-shore, cu liberalizarea preţurilor, perspectivele Romgaz de a creşte sunt foarte bune, şi pe asta mizează investitorii", a mai spus Negriţoiu.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO