ZF Live

VIDEO ZF LIVE. Marinela Ardelean, The Wine Book of Romania: Restaurantele ar trebui să aibă listate mai multe crame, nu doar două sau trei cum se întâmplă acum

Autor: Cristina Bellu

06.04.2017, 00:05 550
Listarea vinurilor în restaurant ar trebui să cuprindă un număr mai mare de crame şi mai puţine vinuri, astfel încât consumatorul să aibă acces la o mai mare diversitate a cali­tăţii, este de părere Marinela Arde­lean, specialist în branding şi bu­si­ness development în industria enogastro­nomică şi autoarea publicaţiei „The Wine Book of Romania“.

„Un restaurant clasic din România ar trebui să aibă listate mai puţine vinuri şi mai multe crame, nu doar două sau trei cum se întâmplă în mod curent.  Consumatorul tre­buie să aibă acces la o mai mare diver­sitate. Cu cât sunt reprezentate mai multe cra­me, cu atât vom putea ajunge să fidelizăm con­sumatorul care vine nu doar pentru noto­rietate, dar şi pentru noutate“, spune Ardelean, care precizează că în meniul de vinuri pe care l-a alcătuit pentru un resta­u­rant din Capitală a inclus 100 de vinuri ro­mâ­neşti din aproximativ 30 de podgorii.

 

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO