ZF Live

VIDEO ZF Live. Mihai Talpoş, cofondator Şcoala Informală de IT: IT-ul poate contribui la revenirea sectoarelor de activitate afectate de pandemia de COVID-19. Cred că mulţi oameni se vor reorienta profesional spre domeniul IT

Autor: Alexandra Cepăreanu

07.05.2020, 19:10 241

Aproximativ 90% dintre cursanţii Şcolii Informale de IT sunt persoane care s-au reorientat profesional către industria IT.

Mihai Talpoş, cofondator al Şcolii Informale de IT şi organizator al Challenge Accepted – Hackathon, spune că industria de IT poate contribui la reluarea activităţilor în sectoarele afectate de măsurile împotriva răspândirii virusului, adoptate de antreprenori sau impuse de autorităţi.

„Cred că IT-ul are potenţialul deosebit de a contribui la revenirea la o stare de normalitate a restului industriilor care sunt mai mult sau mai puţin afectate“, a spus Mihai Talpoş în cadrul emisiunii de business ZF Live.

El consideră că în această perioadă, în care anumite sectoare sunt parţial blocate, iar o parte dintre oamenii care lucrează în cadrul acestora sunt în şomaj tehnic sau disponibilizaţi, mai multă lume se va reorienta profesional spre industria IT.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO