ZF Live

VIDEO ZF Live. "Nemulţumirea este o resursă antreprenorială, care poate sta la baza înfiinţării unui business". Urmăriţi emisiunea ZF Live de miercuri, 2 iulie, cu Dorin Bodea, specialist în management

02.07.2014, 13:17 230

Urmăriţi emisiunea ZF Live de miercuri, 2 iulie, cu Dorin Bodea, specialist în management.

Creşterea sustenabilă a unei afaceri este bazată pe o serie de indicatori financiari, precum eficienţă, profitabilitate sau cota de piaţă, însă o componentă importantă, pe care companiile nu o iau întotdeauna în calcul, include competenţele comportamentale şi practicile echipei de conducere, a declarat la ZF Live Dorin Bodea, autorul cărţii de management “Manager, lider sau antreprenor?”.

“Îmbinarea celor trei roluri, de manager, lider şi antreprenor va conduce la o creştere a performanţei echipe de conducere, care va avea un impact semnificativ asupra profitabilităţii companiei respective”, a spus Bodea.

Cartea adresată echipelor de management se bazează pe un studiu realizat pe un eşantion de 108 manageri (27 manageri generali, 43 top manageri şi 38 middle manageri) din 27 de companii (8 companii multinaţionale şi 19 companii naţionale româneşti) şi încearcă să ofere răspunsul la întrebarea: care dintre cele trei roluri ale conducerii are impactul cel mai mare asupra performanţei afacerii?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO