ZF Live

VIDEO ZF Live. Piaţa creditelor începe să se transforme într-o bătălie a băncilor. Urmăriţi emsiunea ZF Live de vineri, 19 septembrie, cu Bogdan Neacşu, vicepreşedinte Volksbank

19.09.2014, 13:22 572

Urmăriţi emsiunea ZF Live de vineri, 19 septembrie, cu Bogdan Neacşu, vicepreşedinte Volksbank. 

După ani de zile de amorţeală pe piaţa creditării din România, anul 2014 ar putea marca o competiţie între bănci pentru acordare de finanţare, a declarat Bogdan Neacşu, vicepreşedintele Volksbank, invitat la emisiunea ZF Live.

“Debitorii au probleme financiare în urma crizei. Contractele lor şi nici marjele de profitabilitate nu mai sunt aceleaşi. Băncile trebuie să conştientizeze această direcţie a pieţei şi să ofere companiilor, alternative de creditare cât mai rentabile. Focusul este rentabilitate pe client”, a spus Neacşu.

Volksbank, instituţia bancare pe care o conduce, oferă finanţări de 150 de milioane de euro până la finalul anului 2014, îndreptate către sectoarele de retail şi corporate, în special către IMM-urile cu cifre de afaceri care pleacă de la 500.000 de euro şi ajung la 10 milioane de euro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO